Varjenje in razrez pločevine še nikoli tako preprosta

Podjetje Juhant d.o.o. se ponaša z dolgo tradicijo izdelovanja in vzdrževanja montažnih in nosilnih konstrukcij, nudimo pa vam tudi številne druge kakovostne storitve s področja varjenja, razreza in krivljenja pločevine ter popravila in nadgradnje strojev. Omogočamo vam električno varjenje pločevine z metodami MIG, TIG in Pulse, razrez pločevine pa nam omogoča posebna oprema, s pomočjo katere lahko mehansko oblikujemo pločevino do debeline 10 mm.

 

Precizno varjenje in razrez pločevine za razne industrije

 

CNC razrez pločevine se uporablja na številnih področjih izdelovanja specializiranih konstrukcij, pa naj gre za letalsko, avtomobilsko ali gradbeniško industrijo. Tovrsten postopek je namreč nadvse natančen ter poleg tega zmanjša možnost nezaželenih deformacij in poškodb na kovini, ki jo želite oblikovati. Precizen plazemski razrez je prav tako primeren za močnejše kovine, saj nam omogoča razrez kovin do debeline 300 mm. Tako s pomočjo strokovnih naprav za oblikovanje pločevine izbranemu materialu zaradi kakovostne izvedbe zagotavljamo tudi daljšo življenjsko dobo. Nudimo pa tudi  hitro, kvalitetno in nadvse natančno krivljenje pločevine z izjemno močnimi stroji  z močjo krivljenja do 300 ton.

 

varjenje plocevine valjanje plocevine

 

Za varjenje pločevine se odločite še danes

 

Razrez pločevine in profilov vam nudimo tako v prečni kot tudi v vzdolžni izvedbi, kar predstavlja eno izmed osnovnih strokovnih storitev našega podjetja. Juhant d.o.o. je namreč na tem področju specializirano podjetje, ki vam zagotavlja hitro, kakovostno in nadvse natančno varjenje pločevine, njen razrez in krivljenje na dveh hidravličnih zapogibnikih. Oblikovanje in prodaja pločevine pri nas tako potekata hitro in zanesljivo ter v skladu z vašimi individualnimi preferencami in specifičnimi potrebami. V ponudbi naših storitev po meri najdete tudi valjanje, kovanje, stiskanje, prebijanje in krivljenje pločevine, to pa je le del naših strokovnih storitev. Naj omenimo še naš stroj za valjanje pločevine debeline do 15 mm in dolžine do 2500 mm ter ovijanje pločevine, dobro pa je preveriti tudi našo pestro ponudbo inovativnih postopkov. Obiščite nas v Domžalah, v primeru morebitnih dodatnih vprašanj pa se seveda lahko kadarkoli obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.