Varjenje in razrez aluminija naj vas ne jezita, za vse poskrbimo mi

 

Varjenje in razrez aluminija zahtevata veliko izkušenj in natančnosti. V podjetju Juhant d.o.o. imamo na tem področju veliko izkušenj, saj med drugim ponujamo številne kakovostne storitve s področja varjenja kovin, poskrbimo pa tudi za hitro, natančno in učinkovito varjenje ter razrez aluminija po nadvse ugodnih cenah.

 

varjenje aluminija


Varjenje aluminija z različnimi metodami

 

Da bi našim strankam omogočili in zagotovili čim večjo možnost izbire, ponujamo varjenje različnih kovin, seveda tudi aluminija, z različnimi metodami. Tu naj še posebej izpostavimo MIG metodo varjenja aluminija, odločite pa se lahko tudi za metodi TIG in Pulse. Razrez aluminija in profilov nudimo tako v prečni kot tudi v vzdolžni izvedbi, kar predstavlja eno izmed osnovnih strokovnih storitev  podjetja. Juhant d.o.o. je namreč specializirano podjetje za razrez različnih kovin, kar vam med drugim zagotavlja tudi hitri, kakovostni in nadvse natančni plazma razrez in krivljenje aluminija na dveh hidravličnih zapogibnikih. Oblikovanje in prodaja aluminij pločevine pri nas potekata hitro in zanesljivo ter v skladu z vašimi individualnimi preferencami in specifičnimi potrebami. Razrez poleg krivljenja, rezkanja in drugih načinov oblikovanja kovin predstavlja le del naših strokovnih storitev.


Razrez aluminija s specializirano moderno opremo

 

varjenje in razrez aluminija

Podjetje Juhant d.o.o. se sicer ponaša z dolgo tradicijo izdelovanja in vzdrževanja montažnih in nosilnih konstrukcij, nudimo tudi številne druge kakovostne storitve s področja varjenja, razreza in krivljenja kovin ter popravila in nadgradnje strojev. Razrez kovin nam omogoča posebna oprema, s pomočjo katere lahko mehansko oblikujemo pločevino do debeline 10 mm. CNC razrez se uporablja na številnih področjih izdelovanja specializiranih konstrukcij, pa naj gre za letalsko, avtomobilsko ali gradbeniško industrijo. CNC oz. plazma razrez je namreč nadvse natančen ter poleg tega zmanjša možnost nezaželenih deformacij in poškodb na kovini, ki jo želite oblikovati. Precizen plazemski razrez je prav tako primeren za močnejše kovine, saj nam omogoča razrez kovin do debeline 300 mm. Poleg s pomočjo strokovnih naprav za oblikovanje izbranemu materialu zaradi kakovostne izvedbe zagotavljamo tudi daljšo življenjsko dobo.

Razrez aluminija v podjetju Juhant d.o.o. je torej odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Poleg strokovnega razreza vam nudimo tudi hitro, kakovostno in nadvse natančno krivljenje z izjemno močnimi stroji z močjo krivljenja do 300 ton. Obiščite nas v Domžalah in se o vsem povedanem prepričajte na lastne oči.