Upogibanje pločevine ročno ali s strojem


Upogibanje pločevine – pa tudi drugih kovin – sodi med najpogostejše postopke obdelave kovin. Z upogibanjem pločevino preoblikujemo. Preoblikujemo pa lahko tudi druge materiale, profile in cevi.
Upogib pločevine lahko dosežemo ročno ali s strojem za upogibanje pločevine. Pri upogibanju pločevine poznamo več tehnik:
• upogibanje ob letvi,
• upogibanje ob matrici,
okrogljenje pločevine,
• ravnanje pločevine.


Stroji za upogibanje pločevine so CNC stroji, ki lahko služijo tudi razrezu pločevine


Naši stroji za upogibanje pločevine nam omogočajo hitro, natančno in kakovostno upogibanje vseh vrst pločevine in tudi drugih materialov. Z moderno opremo in z veliko izbiro dodatnih orodij za upogibanje pločevine lahko ustrežemo zelo zahtevnim željam naših naročnikov. Ker imamo na zalogi tudi veliko kosov najrazličnejše pločevine smo v podjetju Juhant zelo odzivni in hitri. Seveda pa se je mogoče dogovoriti tudi za dostavo upogibane pločevine na željeno mesto.

 

upogibanje pločevinerazrez in upogibanje pločevine


V podjetju Juhant vam ponujamo upogibanje pločevine na strojih za upogibanje pločevine. Krivljenje pločevine poteka v neposredni bližini Ljubljane, kar pomeni, da smo odlično dostopni celotnemu slovenskemu trgu. Prav tako je naš transport naročenih izdelkov zaradi osrednje lege hiter in pravočasen. Upogibanje pločevine je kakovostno in natančno. Pri izdelavi smo prilagodljivi in vedno dosledno upoštevamo želje strank.


V primeru vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-pošti, ki ju najdete na naši spletni strani. Veseli bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala odgovoriti na vaša vprašanja in razjasniti morebitne dvome. S svojimi večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem vam bomo pomagali do izdelave izdelka, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in zadovoljil vse vaše potrebe.
Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti naših izdelkov kar v naših prostorih. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali na poti k vaši odločitvi.