Struženje diskov na vozilu in ostalih izdelkov: zaupajte delo strokovnjakom

Iščete zanesljivega, natančnega in strokovno podkovanega izvajalca, ki bo poskrbel za struženje zavornih diskov in ostalih izdelkov? V podjetju Juhant d. o. o. vam ponujamo kvalitetne storitve struženja različnih izdelkov, med drugim tudi navojev in zavornih diskov na vozilu. S struženjem in rezkanjem, varjenjem, razrezom pločevine in profilov, vzdrževanjem strojev, popravilom in nadgradnjo strojev, izdelavo po meri (valjanje, pribijanje, kovanje, krivljenje in razrez pločevine) se ukvarjamo že vrsto let in svoje delo opravljamo kakovostno in strokovno. Pri svojem delu se poslužujemo najsodobnejših naprav in tehnologij, pomembno pa je, da imamo tudi ostro oko in natančno roko. Le na tak način vam lahko zagotovimo popolno opravljeno storitev, tako struženja kakor tudi ostalih storitev v naši ponudbi. Vsako delo struženja jemljemo zelo resno in mu posvetimo vso potrebno pozornost. Zavedamo se, da je na področju struženja konkurenca v Sloveniji izredno močna, zato se vsak dan trudimo biti boljši.

 

Struženje na klasičen način ali s pomočjo CNC tehnologije

struženjeStruženje opravljamo na klasičen način ali s pomočjo CNC strojev. Struženje je najbolj razširjen postopek obdelovanja različnih vrst valjastih vrst obdelovanca. Med drugim stružimo tudi zavorne diske na vozilu in druge izdelke, kot so različni navoji, konice in žlebovi. Pri samem postopku struženja odstranimo odvečen material z izdelka, na primer zavornega diska, s pomočjo ustvarjanja rotacijske ali valjaste oblike. Postopek struženja omogoča najbolj natančno odrezovanje. V podjetju Juhant d. o. o. pri svojem delu struženja uporabljamo le najboljše CNC stroje, ki so izredno učinkoviti predvsem takrat, kadar je količina izdelkov za izdelavo velika. Uporaba zmogljivih CNC strojev nam omogoča tudi struženje in obdelavo večjih dimenzij (premer do 1200 mm), brez težav pa bomo poskrbeli tudi za struženje manjših obdelovancev. Pri struženju vam ponujamo neomejeno možnosti za kakovostno storitev, saj struženje opravimo za različne izdelke (npr. diske na vozilu) različnih dimenzij in premerov.

 

Zaupanja vreden izvajalec dela struženja diskov in ostalih izdelkov po ugodni ceni

struženje navojevKakovostno opravljeno delo struženja in rezkanja je plod dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja. Vsi naši delavci so strokovno ustrezno podkovani in pri svojem delu izredno natančni. Ne glede na to, ali gre za klasično ali CNC struženje, za struženje zavornih diskov ali navojev, za struženje večje količine izdelkov ali ne, svoje delo opravimo natančno, zanesljivo in hitro – z eno besedo: popolno. Če torej iščete zanesljivega izvajalca za delo struženja, ki bo svoje delo opravil kvalitetno in natančno, potem nas kontaktirajte. Zagotavljamo vam, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni. Ne le, da svoje delo opravimo profesionalno in natančno, tudi cene naših storitev so izredno ugodne. O tem se lahko prepričate tudi sami.