Krivilni stroji za različne materiale

Krivljenje pločevine sodi med enega izmed najbolj razširjenih postopkov oblikovanja in preoblikovanja pločevine in drugih materialov ter profilov. Za krivljenje pločevine uporabljamo krivilne stroje. Krivilne stroje ločimo na:

• hidravlične krivilne stroje,
• ročne krivilne stroje.

 

Hidravlični krivilni stroji običajno vsebujejo tudi računalnik, ki omogoča grafični prikaz in posledično enostavno grafično oblikovanje profilov. Omogočeno je tudi shranjevanje profilov v knjižnico profilov, tako da nam jih, ob ponovnem ustvarjanju enakega profila, ni potrebno spet nastavljati. Vnos profilov v knjižnico je praktično neomejen.
Ročni krivilni stroji delujejo na principu, da željenih kotov ne vnesemo v računalnik pač pa jih nastavimo sami ter tako poskrbimo za zvijanje željenega kosa pločevine.

 

Krivljenje pločevine po meri Krivljenje debelejših pločevin

 

Krivilni stroji za pločevino so vse pogostejši in cenovno ugodnejši

Krivilni stroji za pločevino so vse pogostejši in vse bolj uporabljani, saj so obratovalni stroški stroja, kljub začetni višji investiciji, nizki.
V podjetju Juhant vam ponujamo krivilne stroje za pločevino, ki omogočajo napredno krivljenje pločevine. Stroji za krivljenje pločevine svoje delo opravljajo natančno in kvalitetno. Ponujamo vam tudi možnost krivljenja debelejših pločevin.
Z modernimi krivilnimi stroji za pločevino in dodatnimi orodji za obdelavo in krivljenje pločevine z lahkoto ustrežemo vsem zahtevnim željam naših naročnikov. Ker imamo pri nas na zalogi tudi veliko kosov najrazličnejše pločevine, smo pri izdelavi hitri in se dosledno držimo dogovorjenih rokov.
V primeru vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-pošti, ki ju najdete na naši spletni strani. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala z dodatnimi nasveti in skupaj z vašimi željami ter idejami in z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami bomo izdelali izdelek, ki bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe. Z izdelkom boste zadovoljni, saj bo izdelek trajen, kakovosten in zelo natančno izdelan.
Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti naših krivilnih strojev za pločevino kar v naših prostorih. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali pri odločitvi.