Struženje – klasično ali CNC: navoji, zavorni diski in ostali izdelki

V podjetju Juhant d. o. o. imamo dolgoletne izkušnje na področju struženja, rezkanja, varjenja, krivljenja pločevin itd. Pri svojem delu se soočamo z mnogimi, na prvi pogled nerešljivimi problemi, vendar so nam leta izkušenj dala dovolj strokovnega znanja, da se vsakemu delu stoodstotno posvetimo in delo opravimo kvalitetno. Če torej potrebujete zanesljivega partnerja, ki bo poskrbel za kvalitetno struženje, tako klasično kakor tudi s pomočjo CNC tehnologije, potem je podjetje Juhant d. o. o. pravi naslov za vas. Ponujamo vam kvalitetne in natančne storitve struženja različnih izdelkov (navojev, zavornih diskov itd.). Zaupajte nam, da bomo svoje delo opravili hitro, natančno in učinkovito.


Struženje je najbolj razširjen postopek odrezovanja za obdelavo različnih izdelkov

klasično struženje kovineStruženje je najbolj razširjen postopek odrezovanja za obdelavo različnih valjastih vrst obdelovancev. Med njimi so različni izdelki, kot na primer navoji in zavorni diski. Pri postopku struženja odstranjujemo odvečen material z izdelka z ustvarjanjem rotacijske oziroma valjaste oblike. Struženje je torej klasičen postopek za izdelavo rotacijskih delov različnih oblik (navoji, žlebovi, konice itd.). v moderni proizvodnji je struženje kovine eden izmed najbolj pogosto uporabljenih postopkov, ki omogoča natančno in kakovostno odrezovanje. Struženje je izredno uporaben postopek predvsem v kovinski industriji, prav tako pa tudi v lesni. Sodobno struženje vključuje uporabo CNC stroja, še posebej, kadar je količina izdelkov za izdelavo velika. V tem primeru je struženje s CNC strojem zagotovo boljša izbira kot klasično struženje. Dober CNC stroj, kakršne uporabljamo tudi v podjetju Juhant d. o. o., pripomore k kvalitetnejši izdelavi in optimizaciji cele vrste procesov pri samem struženju. Sodobna in tehnološko dovršena oprema nam omogoča struženje oziroma obdelavo materialov tudi večjih dimenzij (premera do 1200 mm). Struženje jekla in drugih kovin prav tako kvalitetno izvajamo pri manjših obdelovancih.


Profesionalno in natančno struženje v podjetju Juhant d. o. o.

struženje navojev in zavornih diskovStruženje in rezkanje v podjetju Juhant d. o. o. opravimo profesionalno in natančno. Struženje in rezkanje služita za natančno oblikovanje oziroma izdelovanje izdelkov. Klasično struženje opravimo s stružnico. Brez težav poskrbimo za struženje navojev in zavornih diskov. Poleg struženja pa opravljamo tudi storitev rezkanja, ki je inovativen način obdelovanja kovin, le da gre pri rezkanju, za razliko od struženja, za obdelavo ravne površine. V našem podjetju opravljamo struženja in rezkanje s pomočjo sodobne in tehnološko dovršene opreme. Struženje je primerno za različne elemente, lahko pa se odločite tudi za izdelke po naročilu. Za kakovostno in natančno opravljeno delo struženja navojev, zavornih diskov in ostalih izdelkov skrbijo naši strokovno usposobljeni delavci, ki svoje delo opravijo natančno, hitro in učinkovito.