CNC rezanje in razrez s pomočjo plazme

Cena material, ki ga želimo razrezati skozi šobo CNC stroja vpihujemo inertni plin. Plazma, ki pri tem nastane, ima dovolj visoko temperaturo, da stopi rezani material in hkrati dovolj visoko hitrost, da odstrani tekoči material od reza. Rez je tako gladek in čist. CNC rezanje s pomočjo plazme je mogoče le pri električno prevodnih kovinah, saj mora za nastanek plazme nastati tudi električni naboj na sami površini reza.
CNC rezanje je v zadnjem času popularnejše kot rezanje z laserjem, saj je sicer začetni vložek pri CNC rezanju večji, kasnejši obratovalni stroški pa so neprimerljivo manjši. Pri CNC rezanju moramo največkrat zamenjati le rezilo na CNC stroju.

 

Cnc rezanje in obdelava CNC rezanje pločevine

 

CNC obdelava je dan danes vse pogostejša

CNC obdelava je dan danes vse bolj pogosta. CNC stroji so sicer dražji od plamenskih rezalnikov, vendar so stroški obratovanja kasneje dosti nižji.
CNC obdelava pa ne obsega samo rezanja. CNC obdelava zajema tudi preoblikovanje pločevine in drugih materialov. Gre predvsem za upogibanje pločevine in drugih profilov ter cevi.
V podjetju Juhant vam nudimo kvalitetno in cenovno ugodno CNC obdelavo različnih materialov. Ponujamo vam CNC razrez pločevine, pri katerem smo izjemno natančni, zastavljeno pa opravimo v dogovorjenem roku. Zraven CNC razreza pločevine vam ponujamo tudi CNC rezanje inoxa. Gre za razrez nerjavečega jekla s pomočjo plazme. Kvaliteta CNC rezanja inoxa je visoka, material pa je nadalje lahko uporaben.
V primeru vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-pošti, ki ju najdete zapisana na naši spletni strani. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov z dodatnimi nasveti pomagala k uresničitvi vaših želja. Izdelek bo kakovosten in natančno izdelan ter bo tako v popolnosti zadovoljil vaše potrebe in želje.
Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti naših izdelkov kar v naših prostorih. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali pri odločitvi.