Kakovostno CNC krivljenje pločevine po ugodni ceni


CNC krivljenje pločevine je pri Juhant d.o.o. opravljeno na kakovosten, pregleden in sodoben način! Ponašamo se z dolgoletno tradicijo in tako združujemo bogate izkušnje z najsodobnejšimi tehnologijami. Na našem sedežu v Domžalah, v neposredni bližini Ljubljane, imamo kakovostne stroje za krivljenje pločevine in usposobljene strokovnjake, ki zagotavljajo najboljšo rešitev za vaš dom ali poslovni prostor. Ponosni smo tudi na priznanje in certifikate, ki smo jih pridobili skozi desetletja delovanja na področju proizvodnje in trgovine.


CNC krivljenje pločevine različnih dimenzij z moderno opremo


Z modernimi stroji za krivljenje pločevin lahko obdelamo pločevine različnih dimenzij. Krivljenje profilov različnih vrst in številnih materialov je pri nas opravljeno na strokoven način. Med drugim nudimo:
• rezanje na CNC rezalnik, plazma do 40 mm in ogenj do 300 mm debeline
• krivljenje pločevin z uporabo CNC 4-valjnega krivilnega stroja (do debelin 25 mm in dolžine 2000 mm)
možnost krivljenja debelih pločevin na dveh hidravličnih zapogibnikih sila krivljenja 300 ton x 3100 mm
Krivljenje debele pločevine in vseh vrst materialov pri nas torej ne predstavlja problema!

 

razrez pločevineKrivljenje pločevine


Druge storitve pri Juhant d.o.o.


Poleg CNC krivljenja pločevine nudimo tudi valjanje pločevine in struženje kovin. Na nas se lahko zanesete tudi v primeru, ko potrebujete:
• Varjenje
Razrez pločevine in profilov
• Struženje in rezkanje
• Popravila in nadgradnje
• Izdelava po meri

Nudimo tudi lastni prevoz. Nahajamo se na ugodni lokaciji na Jarški cesti 28 v Domžalah, v neposredni bližini Ljubljane. V primeru, da potrebujete naše storitve, nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 01/ 721-41-16 ali elektronskega naslova info@juhant.si. Več o naši strategiji si lahko preberete na spletnem naslovu www.juhant.si. Brezplačno nam lahko pošljete tudi povpraševanje, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri iskanju najboljše rešitve! Krivljenje pločevine je z nami enostavno in natančno!